Vse novice

Rog Bikes ekipa se predstavi II.del

5. junija, 2022

Naj vam predstavimo Sašo Grobelnik, nežnejši del ekipe Rog Bikes. Sašo navduhujejo gore in vrhovi, zelo rada pa tudi potuje in raziskuje oddaljene kraje. Do sedaj jo je najbolj navdušil Maroko, na njeni listi potovanj pa so tudi Tajska in Jordanija. Uživa v dobri hrani in z veseljem prebira knjige. Obožuje nakit in ima izjemen čut za modo. V njeni družbi ni nikoli dolgčas, je zelo zabavna in je vedno pripravljena pomagat.

Zastavili smo ji nekaj naših »standardnih« vprašanj 😊

S katerim kolesom si se naučila vožnje? Je bil to mogoče Pony?

Voziti se nisem naučila s Ponyjem ampak z nekim manjšim kolesom, ki je imel zraven še pomožna kolesa (kateri je to bil se žal ne spomnim, ker moj spomin ne seže 25 let nazaj, haha 😊).

Ali si se kdaj peljala s starim Pony kolesom?

Seveda. Ko sem bila majhna sem dobila Ponyja, spomnim se, da je bil rdeče barve. V tistih časih smo skoraj vsi imeli pri hiši Ponyja, popoldneve smo otroci večinoma preživljali zunaj in se z njimi vozili okoli.

Kaj ti je najbolj všeč na novem Ponyju? Kateri model ti je najljubši in zakaj? Kaj nasploh meniš o novi generaciji Pony koles.

V ekipo Rog Bikes sem prišla ob sami ustanovitvi leta 2016. Spomnim se, kako smo testirali prototipne Ponyje in se z njimi vozili naokoli. Mislim, da smo naredili izjemno delo. Pony je lahek, vodljiv, posodobili smo obliko in dizajn, zato res pritegne vsak pogled.

Najbolj všeč mi je to, da je vožnja z njim res udobna. Vsi modeli so zanimivi in se ne bi mogla odločiti za najljubšega. Mogoče bi izbrala Classic 3 model, ker so pri tem modelu v ponudbi nove zanimive barve – vijolična, azurna, rumena in rose gold 😊

Kakšen je tvoj Pony? Opiši najbolj zanimivo dogodivščino.

Imam belega Ponyja, Classic model s torpedo zavoro in z usnjenim sedežem Brooks. Je namreč eden tistih prvih Ponyjev, ki smo jih naredili ob začetku obuditve blagovne znamke ROG v letu 2016. Ima tudi košarico, ki so mi jo podarili sodelavci za rojstni dan.

Ko delaš s kolesi, še posebej s Ponyji, se skoraj vsaki dan zgodi kaj zanimivega. Spomnim se enega sončnega dopoldneva, ko smo slikali Ponyje sredi Šoštanja. Med slikanjem in snemanjem smo bili tako zatopljeni v delo, da ni nihče opazil gospoda, ki je slikal nas kako slikamo Ponyje 😊 To smo ugotovili šele dan kasneje, ko smo slučajno naleteli na Facebook objavo gospoda, ki je bil naš paparac. Najbolj zanimivo pa je, da se nam je to zgodilo kar dvakrat!

Koga bi najraje posadil na prtljažnik Ponyja in kam bi ga/jo odpeljala?

Hmm.. Če bi res lahko izbrala katerokoli osebo, bi se verjetno odločila za kakšno znano Holywoodsko osebnost. Chris Hemsworth bi bil kar vredu.. (malo za šalo, malo zares 😉)

Kaj najraje opravljaš na delovnem mestu oziroma kaj je tvoje najljubše opravilo?

Moje delo zajema različna področja – administracija, prodaja, marketing,… Všeč mi je, da je delo zelo raznoliko in dinamično. Težko je izbrati najljubše opravilo. Mislim, da najraje urejam Instagram in Facebook profil. Izjemoma se zgodi, da priskočim na pomoč pri odpremi koles in tudi to ima svoj čar.

Ženski del ekipe Rog Bikes je predstavljen, za naslednjič pa ostane… 😉