Vse novice

Posebna izvedba Ponyja v sodelovanju s Sari Valenci

16. novembra, 2017

Kolo Pony je bilo vnovič del Mercedes Benz Fashion Weeka, na katerem so imeli obiskovalci poleg že znanih in popularnih Classic in Sport izvedb, moč spoznati tudi predelano “dirt bike” verzijo mednarodno nagrajene modne oblikovalke Sari Valenci.

Podobno kot na aprilski ediciji tega modnega dogodka, je podjetje Rog poskrbelo za posebno predstavitev legendarnih Pony koles, ki so to poletje znova zavili na ulice in razveselili mnoge nove voznike. Za prav posebno navdušenje med obiskovalci je tokrat poskrbelo predelano in v “dirt bike” verzijo stilirano kolo, ki je nastalo v sodelovanju s prejemnico mednarodne nagrade Mercedes-Benz Fashion 2015 Award Sari Valenci. Stilski in funkcionalni dodatki obsegajo vzvratno ogledalo, novo krmilo in ročke, sedež, stilsko zaznamovane artistične dodatke, ujemajočo nakupovalno vrečo in posebno majico.

SV pony 9842 300x200 Posebna izvedba Ponyja v sodelovanju s Sari Valenci

Razstavljeno kolo, ki si ga je do konca decembra možno ogledati v razstavnem salonu Rog v Dvorani A BTC Cityja, je med obiskovalci mednarodnega premijskega tedna mode in na družbenih omrežjih poželo precej zanimanja obiskovalcev, med drugim tudi profesorice modnega oblikovanja na Naravoslovno tehniški fakulteti v Ljubljani ter predsednice strokovne žirije za podelitev Mercedes-Benz Fashion Award Nataše Peršuh, ikone slovenskega modnega oblikovanja Marjete Grošelj ter številnih sledilcev modne oblikovalke Sari Valenci, ki mlado oblikovalko spremljajo na njenih predstavitvah na tednih mode, v medijih in na družbenih omrežjih.

SV pony 9854 300x200 Posebna izvedba Ponyja v sodelovanju s Sari Valenci

Pony kolo v »dirt bike« interpretaciji modne oblikovalke Sari Valenci sporoča, da gre za njeno osebno interpretacijo klasične oblike kolesa, ki ga v svojem vsakodnevnem življenju uporablja že mnogo let, pravkar pa je s sodelovanjem z blagovno znamko Pony utrdila svojo vez s to znamko in svojim sledilcem sporoča, da je to prava izbira tudi za njih.

Sari Valenci, modna oblikovalka:
“Pri predelavi kolesa sta mi pomagala Rok Petelin in Jure Jerele, naša ideja pa je bila spremeniti Pony-ja v mestni ‘dirt bike’. Inspiracija za grafiko in barve izhaja iz grafik japonskega umetnika Takanorija Yoka. Vabim vas, da si kolo ogledate v razstavnem salonu Roga v BTC Cityju, prav tako pa, da sodelujete v nagradni igri za unikatno majico, ki bo kmalu na Facebooku Rog Bikes.”

SV pony 9855 300x200 Posebna izvedba Ponyja v sodelovanju s Sari Valenci