Vse novice

V BTC Cityju odprt uradni Rogov servis koles

10. oktobra, 2017

Po odprtju razstavnega salona koles Rog, v katerem si lahko kolesarski navdušenci zagotovijo nova kolesa Pony ter številne dodatke, je v dvorani A odslej na voljo tudi uradni Rogov servis koles.

Servis, v katerem je možno popravilo Ponyjev letnika 2017 in vseh starejših izvedb, obenem pa tudi koles drugih proizvajalcev in vrst, se nahaja v kleti Hale A v BTC Cityju, skorajda tik pod razstavnim salonom.

zemljevid trgovina servis V BTC Cityju odprt uradni Rogov servis koles

Delovni čas servisa je vsak delovni dan od 10.00 do 18.00.

Poleg popravila koles bodo visoko izobraženi serviserji imetnikom Ponyjev in vsem tistim, ki o nakupu še razmišljajo, vselej na voljo za nasvete o pravilni vožnji in primernem vzdrževanju, ki sta ključna za dolgo življenjsko dobo tega legendarnega konjička, prav tako pa bodo z veseljem svetovali pri nakupu kolesa.

IMG 4659 V BTC Cityju odprt uradni Rogov servis koles

V pritličju dvorane A na voljo tudi razstavni salon, v katerem so naogled, preizkus in nakup na voljo kolesa Pony serijske proizvodnje, unikatna kolesa omejenih serij ter ostali produkti Rogovega prodajnega programa.

Vse informacije o kolesih Pony, za katere že od začetka prodaje vlada izjemno zanimanje, so seveda na voljo na naši spletni strani (www.rogbikes.com). Več o Ponyjih pa lahko izveš tudi v Hali A ljubljanskega BTC-ja, kjer so navdušenci nad temi legendarnimi kolesi vedno dobrodošli, tako v razstavnem salonu, kot tudi v uradnem servisu.

IMG 7547 V BTC Cityju odprt uradni Rogov servis koles