Vse novice

Rogokrog okoli Blejskega jezera za novega Ponyja

22. avgusta, 2017

V soboto, 26., in nedeljo, 27. avgusta, bo Rog kot generalni sponzor gostoval na Bled bike festivalu, na katerem bo potekalo tudi zanimivo kolesarjenje okoli Blejskega jezera. Glavna nagrada za najboljšega bo kolo Pony, ki si ga bo možno tudi izposoditi.

Rogokrog je kolesarski dogodek za vse generacije ter vse vrste kolesarjev, ki se bo začel v soboto, 26. avgusta, ob 20.00 z zborom udeležencev uro pred tem na prireditvenem prostoru BBF (Blejski regatni center). Predhodna prijava udeležencev ni potrebna, vsi zainteresirani pa lahko kolesa za Rogokrog kljub temu rezervirate vnaprej in sicer preko info@rogbikes.com.

Okoli Blejskega jezera bo na 5,5 kilometrov dolgi trasi postavljenih tudi nekaj spretnostnih nalog, ki bodo kolesarje zagotovo navdušile in jim popestrile kroženje okoli ene največjih znamenitosti Slovenije, ki najbolj vztrajnim prinaša tudi lepe nagrade.Te so:
1x Rog Pony, letnik 2017.
1x vikend paket v Hotelu Lovec na Bledu za dve osebi.
10x majica KozoRog.
10x majica »I love Bled«.
30x bon za blejsko kremšnito.
1x »adrenalinski paket« za dve osebi.

Udeleženci Rogokroga lahko uporabijo katerokoli Rog kolo ali pa si Ponyja za simbolično ceno izposodijo na lokaciji, kjer bodo kolesa na voljo oba dneva festivala. Tam se bo možno tudi odpočiti na ležalnikih, ohladiti s Cockto ter v prijetnem vzdušju odigrati kakšno igro balinčkov in badmintona.

Vabljeni!