Vse novice

Pony na 24. Avtomobilskem salonu Slovenije

1. aprila, 2017

Kljub temu, da ima Pony le dve kolesi, je našel prostor tudi na 24. Avtomobilskem salonu Slovenije, kjer se vse do nedelje predstavlja s Ford Mustangom in s čimer oznanja sodelovanje s podjetjem Ford Slovenija.  

“Avtomobilski salon je po dolgih letih znova na naših tleh in to priložnost smo želeli izkoristiti tudi za promocijo novega Ponyja, kljub temu, da ne gre za vozilo na štirih kolesih. Povezujemo se s podjetjem Ford Slovenija, konkretneje z Mustangom, kar je po mojem mnenju odlična zamisel, saj gre za dva zanimiva, moderna in hitra konja. Zanimanje za Ponyje je na Gospodarskem razstavišču veliko, saj si jih obiskovalci z veseljem ogledujejo in testirajo, kar je nov znak, da so ljudem zelo všeč,” je dejal direktor podjetja GOR kolesa Rok Lesjak.

V okviru akcije sta se Mustang in Pony pomerila tudi v posebni dirki po ljubljanskih ulicah. Kdo je bil hitrejši od Parka Špica do Gospodarskega razstavišča, kjer bosta oba na ogled vse do konca salona, si lahko ogledate na tej povezavi, posebno predstavitev legendarnih koles na 24. Avtomobilskem salonu Slovenije, ki je potekala v torek popoldne, pa tukaj.

V naslednjih tednih bo Pony prisoten na številnih dogodkih po Sloveniji in na Hrvaškem, kjer bo od 5. do 7. aprila gostoval na navtičnem sejmu v Splitu, istočasno pa bo prisoten tudi na Mercedez Fashion weeku v Ljubljani.

Več o priljubljenih kolesih si lahko ogledate na www.facebook.com/rogbikes in Instagram profilu Rog bikes, na katerih so na voljo zanimive fotografije, videoposnetki, mnogi kolesarski nasveti in nagradne igre.

Fotografije v priponki lahko uporabite tudi v vašem mediju s podpisom FOTO: Klemen Brumec.

IMG 7565 200x300 Pony na 24. Avtomobilskem salonu Slovenije

IMG 7475 300x200 Pony na 24. Avtomobilskem salonu Slovenije

IMG 7472 200x300 Pony na 24. Avtomobilskem salonu Slovenije