Vse novice

Menjamo naj fotografijo s Ponyjem za lepe nagrade

24. avgusta, 2017

Spoštovani kupec kolesa Pony!

Najprej dovolite, da se vam še enkrat zahvalimo za nakup novega Ponyja, za katerega upamo, da vam dobro služi in, da ste z njim zadovoljni.

V našem podjetju veliko pozornosti namenjamo grajenju skupnosti ljubiteljev Pony koles, zaradi česar smo pripravili posebno nagradno igro, namenjeno tistim, ki ste si ga zagotovili v letošnjem letu. V njej lahko osvojite zanimive dodatke, s katerimi bo vaš Pony še lepši in bolj uporaben.

Kaj morate storiti?

Do 5. septembra pripravite in nam na info@rogbikes.com pošljite atraktivno lastno fotografijo s Ponyjem, ki jo bomo objavili na Facebook strani Rog Bikes. Med vsemi zbranimi fotografijami bomo izbrali tri najboljše, katerih avtorji bodo prejeli spodaj zapisane nagrade. Eden izmed kriterijev za osvojitev prvih treh mest je tudi število všečkov na fotografiji, zato lahko k temu spodbudite tudi vaše prijatelje.

1. nagrada – košara KLFX Radkiste 2 lenker barock za krmilo in nosilec.
2. nagrada – magnetni zvonec Pal Nello.
3. nagrada – kapa Rog s šiltom.

Posebna nagrada za skupinsko fotografijo

V kolikor boste poleg sebe na fotografiji “gostili” še vsaj tri prijatelje in jih tudi označili na objavi, boste sodelovali v natečaju za najboljšo skupinsko fotografijo, za katero ponujamo glavno nagrado –  sončna očala Swisseye po izboru v ponudbi (več tukaj).

Nagrajence bo določila tričlanska žirija predstavnikov podjetja GOR Kolesa in sicer v sredini septembra, oziroma po objavi vseh prispelih fotografij.

Želimo vam ustvarjalen preostanek poletja in obilo nepozabnih trenutkov z vašim novim Pony kolesom.  

Lep pozdrav!