Vse novice

Kavtičnik opravil servis Ponyja pred shrambo prek zime

9. novembra, 2017

Eden najboljših slovenskih rokometašev in ponosni lastnik novega Ponyja Vid Kavtičnik je svojega črnega lepotca pripeljal na uradni servis koles Rog, kjer so ga visoko usposobljeni serviserji pripravili na shrambo prek zime in s tem boljše delovanje v novi kolesarski sezoni.

“Pregledal sem gonilne ležaje, osi na obeh kolesih, preveril, če je veriga raztegnjena, prav tako pa delovanje zavor in krmilni ležaj. Nastavil sem tudi prestave, da bodo delovale tako, kot morajo,” je sporočil vodja servisa Dejan Pirc in pojasnil kaj so najbolj običajna popravila, ki bi jih moral pred zimo opraviti vsak imetnik kolesa: “Večinoma je potrebno scentrirati kolo, nastaviti zavore, pregledati delovanje prestav in namazati verige, s čimer kolo pripravimo za naslednjo sezono.”

Kavticnik1 1024x640 Kavtičnik opravil servis Ponyja pred shrambo prek zime

“S servisom mojega Ponyja sem bil zelo zadovoljen – od sprejema do popravila je vse potekalo gladko in hitro. Športniki smo leteči in veliko časa od doma, zato tovrstne zadeve zelo cenimo,” je uvodoma sporočil eden najboljših slovenskih rokometašev Vid Kavtičnik, ki se zaveda, da mu bo kolo dolgo služilo zgolj ob pravilni skrbi. “Tako kot pri avtomobilu je tudi pri kolesu pomemben dober redni servis, sploh v primeru, da s Ponyjem narediš toliko kilometrov, kot sem jih to poletje jaz. Vsakoletni servis pred shrambo kolesa čez zimo je zagotovo prava investicija.”

Redno servisiranje ter pravilna nega podaljšata življensko dobo kolesa Pony, zato vsem kupcem koles priporočamo, da se pred začetkom zime oglasijo v uradnem servisu koles Rog v dvorani A BTC Cityja, kjer se bodo s serviserji dogovorili za primerna popravila ali nastavitve. Delovni čas servisa je vsak dan od ponedeljka do petka od 10.00 do 18.00.