Vse novice

Ana Unkovič srečna izžrebanka prvega Rogokroga

29. avgusta, 2017

Zadnji vikend v avgustu je v okviru Bled bike festivala potekal tudi prvi Rogokrog – zabavno kolesarjenje okoli Blejskega jezera, katerega velika zmagovalka je postala Ana Unkovič, ki je prejela novo kolo Pony!

Na 5,5 kilometrov dolgo progo se je z Rogovimi kolesi, novimi in starimi, podalo kar 50 zabave željnih kolesarjev, katerih naloga je bila prekolesariti čim več krogov. Pet izmed njih je enega izmed največjih slovenskih turističnih biserov obkrožilo trikrat, zaradi česar so morali organizatorji za glavno nagrado opraviti žreb, ki je določil, da je srečna izžrebanka prvega Rogokroga postala Ana Unkovič.

Za nagrado za vztrajnost in dobro kolesarjenje je prejela novega Ponyja serije 2017, organizatorji pa so podelili še 52 drugih nagrad, med drugim vikend paket v Hotelu Lovec na Bledu za dve oseb, majice Ride the vibe, majice »I love Bled«, bone za blejsko kremšnito ter adrenalinski paket« za dve osebi.

Poleg tekmovanja so lahko udeleženci Bled Bike festivala v sodelovanju Roga in Cockte tako ali drugače preizkusili nove Ponyje, se odpočili na ležalnikih, ohladili s Cockto ter v prijetnem vzdušju odigrali kakšno igro balinčkov in badmintona.

 

FOTOGALERIJA (Foto: Pizza Productions)